diumenge, 26 de juny del 2011

Ciberatac

En el dia d'avui, aquest bloc ha rebut una comunicació maliciosa amb aparença de comentari per a ser moderat, provinent d'un d'aquest tres països: Espanya, Estats Units o Alemanya. El nom del remitent era àrab i tenia l'aparença d'una anunci de cerca de feina en anglès amb al·lusió al Paquistan, acompanyat d'una adreça web inidentificable, que no he obert. Molt em temo que, si ho hagués fet, m'hagués quedat sense ordinador.

Em dóna per recordar que en els darrers dies he tingut vàries entrades des d'Iran i que possiblement a algú no li ha agradat que alguns articles recollits es referissin a la situació dels cristians en els països musulmans. 

En tot cas, recordo a qui llegeixi això que en la "Declaració d'intencions" del bloc assenyalo que aquest lloc és personal i principalment adreçat a persones concretes que aprecio especialment, tot i que és obert a tothom que hi pugui estar interessat. 

Així doncs, si algú està en desacord amb el contingut, sisplau, que faci el favor de llegir l'apartat esmentat per saber com procedir per fer-m'ho saber. D'altra manera, l'únic que fan és fastiguejar i aconseguir que escrigui textos com aquest, on queda demostrat que a tot arreu hi ha persones que passen per religioses però els molesta la veritat.